Slečno, vy jste šťastná!

Slečno, vy jste šťastná!

Anotace: ...

Proč smutníte slečno,
vždyť šťastnější jste nebyla.
Proč pláčete slečno,
když štěstí jste už nabyla.
Proč mlčíte slečno,
když ze šťastných slov dýcháte?

Proč ptáte se lidé,
když mím zmatkem se kocháte.
Autor Elee, 15.02.2012
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: lady oToman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí