~Otázka

~Otázka

Anotace: Proč nemůže verše psát?

************
Už nemůžeš verše psát?
Už nemůžeš svá slova
do básně poskládat?
Nech psaní psaním
já chci tě objímat.
A milovat a líbat...

Když tě má lásko
dnes večer uvidím
chci tě mít celého,
vůbec se nestydím,
jenom se ve tvém
náručí schoulím
a sním,
že se v tvém náruči
i s tebou probudím.
A ráno
chci se ti dívat do očí
proč se pak se mnou
celý svět zatočí?
Potom tě obejmu,
spolu se splétáme
jako dvě rostliny
my k sobě patříme.
...

 

Autor Květka Š., 15.02.2012
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, Linzerka, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, líbí...*:)

01.05.2012 10:48:11 | PIPSQUEAK

Proč nemůže verše psát? To není ale Tvůj případ.

15.02.2012 23:51:45 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí