Vlk samotář

Vlk samotář

Anotace: ...

Je noc
Už mnoho let
Asi se přestal točit svět
Úplněk se zastavil
A ruší spánek
On ale nespí
Čeká na ně
Ví, jaký je
A že mu úsvit nehrozí.

Staví si hrad
Uvnitř se zapomněl
Asi to tak chtěl
Staví si pevnost
Ze záře hvězd
Ty ho nezradily
Tak jako ony
Šeptané hlasy
A vlastní srdce.

Je noc
Už staletí
A čas neletí
Měsíc odpočívá
Palác stojí
Vlk umírá.
Autor Greg Johnson, 16.02.2012
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí