Slavný zpěvák

Slavný zpěvák

Anotace: I smůla je dá využít.

Za dívkou já přes plot skáču,
chci udělat machra.
Pozdě nyní ale pláču,
ona stejně pláchla.

Na plotě mi visí koule,
to mi hlásek změní.
Ještě k tomu velká boule,
jinak mi nic není.

Tak mě smůla připravila
o radosti těla.
Příroda to napravila,
pěvce ze mě dělá.

Zpívám nyní slavné písně,
velký aplaus mívám.
Úspěch tiší moje tísně,
o sexu jen snívám.
Autor Psavec, 16.02.2012
Přečteno 303x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holka z davu, contionor, V.N.Losinský, Špáďa, tato22, enigman, Linzerka, Holis, jitka.svobodova, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*:DDD

14.07.2012 14:54:31 | PIPSQUEAK

originální moc se ti povedla

17.02.2012 23:06:38 | contionor

salut Barde...

17.02.2012 18:27:56 | enigman

uff, druhá sloka zabolela... ale je to vtipnej nápad, tak tipuju

17.02.2012 04:25:38 | protivyl

A klidně můžeš nastoupit do harému...tam takový prej berou...

16.02.2012 19:46:41 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí