Vánoční

Vánoční

Anotace: Trochu opžděně...

Ptám se…
Co ve vzduchu to voní?
Vzdám se té vůni.
Vzdám se všeho pro ní.

Již od dávných časů,
Je znamením mystických chvil,
Andělských hlasů,
nadpřirozených sil.

Jehličí, skořice, sušená jablíčka.
V Tvých očích zrcadlí se štěstí.
Na stole hoří adventní svíčka.
Jen se tak dívám, a říkám si v duchu.

Za tenhle okamžik, dám ti vesmír…

Co přála jsem si? O čem Ty sníš?
Trhám papír na kusy.
Co si přeji, nezabalíš.
Šaty, šperky – pokusy…

Tvůj smích, Tvoje pohlazení,
vedle Tebe usínat.
Nic dražšího pro mě není.
Tak lásko, ať máme na co vzpomínat…

Krásné Vánoce
Autor Gudula, 16.02.2012
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí