Děkuji

Děkuji

Anotace: -

Děkuji za to, jak jsi mě vychovala,
nebýt tebe, už bych to dávno vzdala.
Žít v tomhle světě je strašnou pokorou,
velmi Ti děkuji, že jsi mou oporou.

Všude jen vraždy, násilý, krádeže,
co asi bude z té dnešní mádeže?
Člověk má strach do ulic vyrazit,
že by jednou mohl na blázna narazit.

Ty jsi mě jenom před tím vším chránila,
a já tě tupě, bezdůvodně soudila.
Děkuji mami, za ty tvé zákazy,
bez tebe bych se řítila do zkázy.
Autor Lucííí, 16.02.2012
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám bod..rodiče mají se svou zkušeností skoro vždy pravdu, i když si to nemyslíme (dobré je poslechnout alespoň intuitivně..a po pár letech můžeme jen děkovat:-)

06.12.2012 22:38:11 | Robin Marnolli

To je moc hezké poděkování. Kéž by takových jako ty bylo víc

23.02.2012 21:34:56 | korzar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí