Laterna magica*

Laterna magica*

Anotace: ...

Kouzelná lampa promítá
na skleněných destičkách
malované obrázky

...A střepy v očích pálí
synapse nervů na skřipci...

Kouzelná lampa promítá
v kaleidoskopu strach
maluje otázky

Prožitek i neklid ve stejném hávu
tiší šepoty kapek diamantů
v kapesníku ukrytých

...z rozpuštěného citu...

A v dlaních se tříští
napadané kapičky
měsíčního svitu

ve vzpomínce
Autor jvacl, 16.02.2012
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prožitek i neklid ve stejném hávu
tiší šepoty kapek diamantů
v kapesníku ukrytých

...z rozpuštěného citu...


krásně napsané!:-)zvláště tato část moc pěkná

16.02.2012 22:00:05 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí