Až všechno sněhem zapadá...

Až všechno sněhem zapadá...

Anotace: ... a rány se zacelí.

Až všechno sněhem zapadá
a nezbude ni citu,
jež upřímnost postrádá
ztracen v neurčitu.

Až všechno sněhem zapadá
a praskat budou ledy
snad i srdce plamenné
omámené jedy

pozná slasti zapomnění
slasti bez bolesti
znenadání když se změní
noční můra v štěstí.

Ať se tedy z nebe spouští
sníh, a vítr vane
vždyť ten, kdo si neodpouští
málokdy zas vstane.
Autor Sýkorka07, 16.02.2012
Přečteno 431x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, Emmelia, enigman, Holis, kaktus, Psavec, Isquieasuus, Necelá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odpouštím si...

17.02.2012 18:16:27 | enigman

Hezky se mi četla.

16.02.2012 22:01:43 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí