Cigaretová

Cigaretová

Anotace: Léto 2010

Čtrnáct minut po půlnoci,
město se topí v tmách,
když Smrtka krade životy
v dechberoucích hrách.

Žhnoucí konec cigarety,
jedno z mnoha prokletí.
V namodralém dýmu zahalena,
než do nekonečna odletí.

Bez plánů na zítřek,
se sněhovými vločkami na kůži.
Půl pravdy mám nad stovkami střech
a půl lží na rozbitých rtech.

Střípky ledu bodají do očí,
vzpomínky jsou už jen ve hvězdách.
Kůže plná tajemství
a v krvi vepsaný plíživý strach.

Tak zapálím si ještě jednu
cigaretu, která mě zabíjí,
než zlomeně klesnu ke dnu
ke ztraceným láskám a nočnímu tichu.
Autor E.deN, 16.02.2012
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Samantha Graham, CRASH
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a budem sama v sebe hľadať...hezká :)

09.05.2016 13:00:50 | Sofia Filein

Nebuď tak skeptická. *

17.02.2012 07:49:36 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí