Život je realita2

Život je realita2

Anotace: Pokračování básně, Život je realita.

Život je realita
není to snění.
Život je stabilita i v lásce chvění.

Život jsou stopy v písku
i mraky v dešti.
Život je pln otazníků
když říkáš
lásko chci Tě.

Život je rosa v trávě
a ústa, co po jahodách voní.
Život je komponista
když noci tony znějí.

Život je boj i bláto
a Ty moje Zlato
které ztrácím.

Život je realita...

Život jsou vzpomínky
co se rozjiskří i zhasnou.

Život je všechno
co chceš ať tam patří...
Autor M3rryMarta Valenová, 16.02.2012
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Alla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí