Mušle

Mušle

Anotace: ...

Jedinou mušli chci ti dát
Od srdce a též kousek z něj
Prosím, ji u srdce měj
Až půjdeš spát
Jedinou mušli chci ti dát
Ale proč - to nevím ani já

Snad proto, že je ti podobná
Jako každému člověku
Jako on je spletitá a záhadná
Tajemná, však i smyslná
Ale hluboko uvnitř pramen vytryská
Pramen mocný a bouře mořská
To je život, a život vdechovat
Má moc i prokletí

Jedinou mušli chci ti dát
Od srdce a též kousek z něj
Prosím, se od srdce směj
Až budeš veselá

Štěstí bouří po útesech pravdy
Snad navždy
Tak jako voda v přílivu i odlivu

Jak v přílivu bude tvým přítelem
A odliv tvou útěchou
Snad v euforii předsmrtnou
Se změní

Ať bude úsměv plynout tvou tváří
Či po ní kanout slzy
Možná, že přijdou brzy
Ale útěchou budeš tisknout k srdci
Jedinou mušli.
Autor Greg Johnson, 17.02.2012
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: MishaX, Metal Lady, Toda, tato22, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to sílu i lehkost, a ten závěr mě dojal..moc krásná

15.03.2012 18:53:19 | MishaX

to se mi líbí.. trvalo mi se začíst, ze začátku jsem se do toho těžko dostávala ale nakonec mi až bylo líto že to už končí - příjemná věc :o)

17.02.2012 10:48:02 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí