zakázaná

zakázaná

Anotace: pralinková

Ukápla mi na má zádá
horká mléčná čokoláda
toto pálí,to to hřeje
tělo mé se celé chvěje

Volám Thaiko,zapoj ruce
než mi z toho pukne srdce
má paní se často zlobí
že má záda jídlo zdobí
těžko se mi potom poví
že to jsou z kakaa boby

povařené v olejíčku
trochu mléka do hrníčku
proces tento něžný zdá se
těžko rozkoš popsat dá se

když tabulka na krajíčku
rozpouští se na jazýčku
když endorfin žíly plní
potom se mi krásně chrní

nevystihne vyprávění
jaké je to potěšení
všechny formy měkké tuhé
chutná první chutná druhé
nepřejí se nezasytí
pokaždé tě znova chytí
nepustí a drží kouše
přesto v nevinném je rouše

jako něžné pohlazení
kapka potu po mazlení
polibek co k dalším svádí
každý se v ní vydovádí

prostě kápla na má záda
svůdná mléčná čokoláda
co pak přišlo,těžko hádat
měj mě lásko stále ráda
Autor poeta, 17.02.2012
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Träumer94, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí