Kvapem

Kvapem

Anotace: Věci se dějí rychleji, než bychom chtěli.

Sbírka: V záblescích

V hlavě mi bzučí pár smyšlených vět,
pravdu jsem ztratil, teď opouštím svět
trochu narychlo.

Namísto úsměvu na tváři škleb,
až budou se ptát "Na co že to zheb?",
odpověz "Narychlo."

Zábava ustrne, krapet to skřípne
odchodu umělců vždycky jsou divné
a jaksi narychlo.

Víš, co mě namíchlo?
Moje pojistka...
sjednaná narychlo.

A vůbec, ze smrti se nemá profitovat!
Smrt má profilovat.
Filé.
A volné chvíle.
Cíle.
Z Chile.
E?
Autor free.poet, 17.02.2012
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí