Mládí

Mládí

Anotace: ...

Jedna, ach - buď má
druhá, och - buď svá
třetí, kéž bys ne-byla
čtvrtá volba padla
zamysli se
proč i tahle květina ti zvadla
Unavená rosa padá z květů dolů
jenže z té povstane zase ta svěží
ohnivé rty na sobě cítíš
i když je mráz a sněží
slyšíš...
to je zvuk pianina a taneční smyslné kroky
zítra měsíční svit nad mešitou nocí bude vlát
proč v sobě pořád máš ty dávné roky
a její rozkvetlé bradavky nedají ti spát
Autor Martin Kredba, 17.02.2012
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Anjesis, V.N.Losinský, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý, pěkný.

30.04.2024 15:21:42 | mkinka

Mládí? Jaké jsi bylo...vzpomínám...

17.02.2012 22:47:15 | Květka Š.

Mládí frnklo:-)))

17.02.2012 22:36:13 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí