Galaktická

Galaktická

Anotace: Jsme z Marsu, nebo z Venuše?

Sbírka: V záblescích

Jsi z Marsu a já z Venuše?
Jsme děti? Oba netuše,
Že život nezná retuše?

Jsem z Marsu a ty z Venuše?
Proč vůní čerstvých podušek
Mi sebe vrýváš do duše?

Jsme z Marsu, nebo z Venuše?
Jsem Měsíc s moři od tuše
Svou Zemí věčně rozrušen.

Jsem muž – a ty jsi na muže.
Bohudík, či bohužel?
Autor free.poet, 18.02.2012
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný vesmírný počin

26.03.2012 22:37:57 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí