Obejmout

Obejmout

Anotace: ...

Klidně po světě si plout
bez příběhu, bez zápletky
kašlat na všechny zmetky
a hodnou duši obejmout.

Nazpět nežádám nic
jen pocit štěstí
ne pokaždé ránu pěstí
a řvát tu z plných plic

Neboj se a O TO víc
pověz, jak cítíš se v objetí
co hlavou ti proletí

jak srdce bije radostí
pak se ticho rozhostí
a ty dostaneš své nic
Autor Hmota, 19.02.2012
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí