Popel a prach

Popel a prach

Anotace: Léto 2011

Hnilobný strach,
popel a prach.
Těla padlých básníků,
mrtvá jen uvnitř,
na povrch bolavá od smíchu.

Jen zbytečně lhát,
nechci si hrát.
Nejsme snad jediní,
bolest je hřích,
touha i strach.
Popel a prach.

Zrada nás zabíjí
s přesností kata.
Duše má promoklá,
srdce mé z bláta,
prorostlé nicotou.
Soudnost mi vzala,
s polibkem rozkladu.
Smrt .

V popelu strach,
krev, pot a prach.
Autor E.deN, 19.02.2012
Přečteno 313x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Boscai, Samantha Graham, Marco, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fíha. to to letí, až mi z toho tempa mrazí v zádech. a nejen z něho. ST :)

11.04.2012 20:32:34 | Boscai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí