Řecko

Řecko

Anotace: No jednoduše, sere mně situace v řecku a situace u nás, teda spíš to co mají oni a to co máme my a peníze do nich vložené

Řecko krachuje,
Eu se strachuje

Řecký lid se bouří,
Evropa se loučí

Řekům to nedá spáti,
Jak se na ně můžeme vykašlati

Evropa se nenechá stáhnout dolů,
Řecko už nelze vytáhnout vzhůru

Řecko hlásí krach,
Na cestě se víří prach

Athény jsou Ruské,
Kréta zase španělská

Eu nejeví zájem,
S Řeckem je definitivně Ámen

Amerika posbírá zbytky,
A nechá pouze drobky

To nám zbylo z Řecka,
Jako dudlík malého děcka
Autor MailMann, 19.02.2012
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí