Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Bolest hlavy, nutkání vypsat své pocity pouhým proudem vědomí a volnou asociací.

Mou hruď už souží mnoho ran,
v oknech vzpomínky se bouří.

Nevidím,
neslyším ...
jen utíkám!
Ale kam?

Ze všech stěn zrcadla k zemi srážím!
Ve střepech útěchu hledám.

Však do kolen tupá bolest mne
vzkřísí, běžím dál ... ne!
Za omamným třpytem ...
Už nedokážu si lhát.

Když tu uslyším
přibližující se kroky,
pak klepot
a boty a poslední výkřiky střepů

a ...

Stín se pomalu
krade!
Autor ellen.fanci, 19.02.2012
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí