Nekřič tak!

Nekřič tak!

Anotace: Zima 2010

Je jen jediná jistota...
Pochopíš?

A z prázdnýho nádraží
všechny cesty byly zavátý
tou ledovou břečkou.

Je jen jediná jistota...
Však určitě víš.

*

Snílku, copak neslyšíš?

Příjdu si jak barevná žárovička
na planoucím stromku.

Ty svíčky nebyl nejlepší nápad.

*

Rozbila jsem okno.
No a co?
Že vede do jiných dimenzí?

"Lásko, nekřič tak!"
Autor E.deN, 19.02.2012
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, tato22, Boscai, Samantha Graham
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí