Jsi knihou

Jsi knihou

Anotace: ...bylo mi dovoleno listovat, přečíst si poznámky pod čarou...

...a tak si listuji,
když už jsem otevřela,
pročítám záznamy,
které sem vložil čas...

...vím, jistou vzácností
jsem právě obdařena,
písmena z inkoustu
nikdo tu nerozmáz...

...a tak si listuji,
když už mám sešit v dlaních,
prohlížím obrazy
stvořené za pár chvil...

...vím, že je zvláštní dar
úhledné nitropsaní,
když Člověk vypráví,
jak život okusil...

...a tak si listuji...
...velký DÍK po mně zbyl...
Autor Cecilka, 19.02.2012
Přečteno 501x
Tipy 18
Poslední tipující: Emily Říhová, pretorius, La Ragazza con Bandiere Ceche, Holis, jitka.svobodova, Květka Š., protivyl, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

si knihou pre mňa už stokrát prečítanou
ale stále ma vieš prekvapiť...

02.10.2012 18:57:24 | pretorius

kniha v knize...

19.02.2012 20:19:53 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí