klícčení

klícčení

Anotace: kamera chválí administraci :D

  

  

  

žít, aby nebyl bůh v otisku sádry, kde nově příchozí
vsune zdi do cihel; 

ulice po okraj bohy 
co slyší jako modlitbu 

co poslouchají z dálky 
- roztahujcí se, všeobjímající 
sraženinu Nejvyššího, zkřivení 


čočky; ohýbá se, aby postavila vůči sobě 
:absolutní : spor sám se sebou bylo, aby 

Na jedné rovině stroj a nad ním 
člověk v též

 

  

Autor milk-fed gimp, 19.02.2012
Přečteno 541x
Tipy 6
Poslední tipující: Amiradi, Wor, Aťan, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všecko bude, dočkej času než se ucho utrhne!

19.02.2012 23:24:04 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí