STÁTNÍ BORDEL

STÁTNÍ BORDEL

Anotace: Fakace našim politikům a sabotérům boje proti korupci.

Máme bordel na úřadech
máme bordel ve vládě
máme bordel na okrese
máme bordel v armádě.

Pořádek je pro blbce
inteligent chaos zvládá
blbá je skutečnos
že je blbá naše vláda.

Pořád nějaká pravidla
a steně to stěží zvládá
z řádu zase chaoz dělá
a dost natom vydělává.

Do ničeho vidět není
těžko dočkáme se změny
tunely a zdražování
a u soudů zdržování.

Velký ryby bez skrupulí
zase všem se vysmějou
hlavně že svým rodinám
na úkor všech prospějou.

Realita téhle země:
v bordelu se skryje sémě
rozkladu a rozkrádání
pro gaunery všechno k mání.

Develovepř zbourá staré
konzumem to zaplácne
postoj jasnej - otázka je
zda tu něco nepáchne?

Miliardy lítaj vzduchem
vládu už moc nežere
že se bez znich jednoho dne
z toho všichni poserem.

V řádu ne-řád skryje se
za úplatek zákon změní
potom chybí peníze
na záklaní věci v zemi.
Autor ZENITZERO666, 20.02.2012
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Ružka, chicacheca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já dávám ST za zpracování i za nápad.Chicacheca, píše - li se o pravdě,těžko se hledají vzletná slova.Proto tak málo lidí píše na toto téma.Je ale povinností básníka psát i o těchto věcech.

20.02.2012 00:56:34 | Ružka

za zpracování nic moc ale za obsah tip

20.02.2012 00:38:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí