CHARAKTEŘI

CHARAKTEŘI

Anotace: Zůstat skromný, i to je umění. Potřebuje to upřesnění. Bylo vyžadováno, aby perzonál kuchyně o učitelskému sboru mluvil ne jen jmény, ale používal i akad. tituly.

Charakteři
Hrdí páni profesoři
Zde alespoň někteří
co nemáte ani zdání
o školním stravování
kde práce je v potu tváře
často v neprůhledné páře

Jídlo včas chcete-li
nikdo u vaření nemyslí
a byly by to nesmysly
brát v potaz vaše tituly

Cíl; spokojenost strávníků
Hlad je u všech stejný
i u ctihodných akademiků
Názor však nepřeberný

Že se ani trochu nestydí
co by rádo byli nadlidi
Autor RU 82, 20.02.2012
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí