iudicium Dies

iudicium Dies

Anotace: Čím víc před ním utíkáš, tím rychleji se blíží.

Sbírka: Tíha Lidskosti

Kde cesta se krátí
čeká nás poznání
kdo se šak ztratí
pozná utrpení
bolest je krutá
každý jí pocítí
když srdce puká
a city zabíjí
ta bolest prukdá
co duši rozbijí
a láska pomíjí
s poslední nadějí
na naše spasení
a pouhé tušení
toho co čeká nás
bezcitně láme vaz
a osud se naplní.

Autor periarmos, 20.02.2012
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička..., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí