ÚVAHA O VIRÓZE

ÚVAHA O VIRÓZE

Anotace: Každá choroba cosi zanechá?_

Kdy dozrál čas


vrátil se mi hlas


vnímám slunce na obloze


a už i skáču zas


dokonce po jedné noze


 


Už 9. den a to vám povím


co je se mnou - ani nevím


Zda jsem více ne mocný


nebo jen jako málo mocný


 


I tuto chorobu už přežívám


Spokojen zas se usmívám          


V nemoci sny nemívám


jen přes tmu tupě zírám


Na své zdraví vzpomínám


 


Jsou mezi námi i tací


co usmrkají se až k smrti


Umírají na dehydrataci


Takový skon veřejnosti k nevoli


je pozvolný a jistě ani nebolí

Autor RU 82, 21.02.2012
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí