the last (poslední)

the last (poslední)

Anotace: proste poslední básnička kterou jsem napsal

the last

nenacházím východisko této situace,
postrádám děj této okupace.

...chybí mi ta pointa...

myšlenky se mi překrývají,
do hloubi mého srdce,
se tvá slova zarývají.

avšak mám v tom nepořádek,
stále nevím jak mám psát,
nevím sak si to přebrat.
mám v tom zmatek.

píši stále to samé,
to co již všichni známe.

píši imaginární klam,
nejsložitější hlavolam.

jen stále přemýšlím,
jak jej vyřešit.
proto z cesty odcházím.

...když mi to nemůže
nikdo objasnit...

...už navždy...

...už se nevrátím...

...mé vysvobození,
z krásy psaní...
Autor Zayo, 07.01.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, ale poslední nebyla..:D

20.09.2007 14:46:00 | dream in emptiness

to už jsem někde četla...hehe..aaale dobrý...mně se líbí a basta...

08.01.2007 18:52:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí