Ležel člověk

Ležel člověk

Leží člověk na lavici;celý nahý,ubohý.






Tvář ta bledá,očí spící v ten den






smutně duhový.






 






Rozjímám já bez ustání,oslovit-li,či jít dále?






Myšlenka ta mně pohání nechce






zmizet neustále.






 






Chvíle jako věčnost bije,silný tlukot nepřestává






V běl toho dne všechno mlhou pokrývá se






 – kryje záda.






 






 





 






TIK – TAK  „Halo pane!“






„Neslyšíte?“ TIK – TAK






TIK – TAK „Opravdu spíte?“






- Co se stane? TIK – TAK






 






 






 






TIK – TAK „Nervy křičí“






„A v tom tichu“ TIK – TAK






TIK - TAK " Tam z kalichu"






"Ďábel líčí" TIK - TAK






 






 






 




 



TIK – TAK   „Co si počít?“






„Houstne mlha“ TIK-TAK






TIK – TAK „K zemi šplhá“






- Chci se loučit TIK – TAK






 





 






 






TIK – TAK  „Zvedám dlaně“






„Nevidíte?“ TIK – TAK






TIK – TAK „Opravdu sníte?“






- Co se stane? TIK – TAK







 






 






Ležel člověk na lavici;celý nahý,ubohý.






Já nevěděl -  věčně spící;






v ten den smutně duhový.

Autor Markas Stifelaugher, 21.02.2012
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Radhuza, CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemáš tam nějak málo řádků? :D

22.02.2012 02:36:05 | milk-fed gimp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí