Návrat

Návrat

Anotace: Návrat po letech

Řada stromů podél cesty,
po ní kráčí poutník sešlý.
Ve tváři pot a prach,
je již dlouho na cestách.

Blíží se k městu z kamene,
snad si na něj ještě vzpomene.
Kdys v mládí tu vyrůstal,
teď se vrací chudý dál.

Šel hledat štěstí, ba i víc,
Vrací se sám, v kapse nic.
Ztratil i léta mládí,
hustý vous si hladí.

Na hradbách žena stojí,
vrásky do závoje halí.
Čekala řadu let,
než se milý vrátí zpět.
Autor korzar, 22.02.2012
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi za to milý stál, když tak dlouho čekala:D

23.02.2012 09:16:46 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí