bitevní předělávečka

bitevní předělávečka

Anotace: převzato od krásné duše

dobrou noc a klidné spaní
po příjemném usínání
v polním lágru síly dosti
vypni hruď a zatni kosti


pro rytíře statečného
pro jeho meč blýskavý
odměna se tajná chystá
jak sladká jen ona ví

otevřou se vrátka tajů
bez vrzání panty zvou
dobré duše laskavostí
nad lesy se obejmou

před bitvou se špatně radí
po bitvě je každý král
nasaď úsměv na zteč troubí
láska je tvůj kapitál

nad bojištěm havran krouží
nepořídí,nastal mír
podali sí páni ruce
černý pták si nese sýr
Autor poeta, 22.02.2012
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, protivyl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí