Ztracená forma

Ztracená forma

Anotace: Kde asi končí tok našich myšlenek?

Sbírka: Výkřiky fantazie

Hluboko v podlahách snů
krčím se křičící
a chvíle končící
na koncích temných dnů
nástroje mučící
a ženy ječící
na koncích úpadků
vzpomínky strašící
a jizvy barvící
osud do obrazů
duše zmírající
smysly netušící
podměty názorů
ty v srdci bušící
pravdu hledající
v květech tulipánů
příroda bující
schovaná pod svící
se světlem z pohledů
a vítr šumící
tiše putující
do uší šílenců.
Autor periarmos, 22.02.2012
Přečteno 577x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí