KOUZLA DRÁČKA OHNIVÁČKA

KOUZLA DRÁČKA OHNIVÁČKA

Anotace: první pro dráčka a snad, možná, jich bude i víc časem.. Je to jen taková rozjezdová, hlavně kvůli příběhu stvořená.. =)

10. 2. 2012 Zlín 11:56


objevil ses‘ v mém životě znenadání

/byla to náhoda nebo snad osud?/

ale už při prvním zavolání,

dostals‘ mě na zvuk svého hlasu

 

chtěla jsem tě poznat, vidět se

a po naší první schůzce,

kdy se tvé nenechavé ruce

snažily dostat tam, kam neměly

bála jsme se tvým slovům věřit,

s čímkoliv se ti svěřit

 

chytla jsem se však do tvých sítí

a ikdyž jsem nechtěla takovou rychlost dění,

propadla jsem tvému vnitřnímu kouzlu

a oddala se dračímu snění

v naději, že se můj život konečně změní,

že prožiju krásné chvíle, co za to budou stát,

že ucítím, jak mě má někdo zase rád

Autor dream in emptiness, 24.02.2012
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, Jakule, Zayo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud tě má opravdu rád, tak je to fajn...

16.12.2012 22:36:31 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí