SEX V KOLEJIŠTI

SEX V KOLEJIŠTI

Anotace: Básně bez bázně, vážně nevážně

Nedáno jsem se vrátil z basy
brzy tam nastoupím zas asi

Hned nato chtěl jsem v dešti
pomilovat se jen v kolejišti
Trať od východu na západ
Ale nebyl to dobrý nápad

I když společnice byla lepá
ta kolej nebyla vůbec slepá
jak jsem mylně předpokládal
když mozek měl krevní zával

Než jsem se rozhodl k činu
slyším supět parní mašinu
Pro neuvěřitelné rozmary
přesunu-li by nás na máry

Jak silný musí být hlas divočiny
když pak neovládáme své činy
Autor RU 82, 25.02.2012
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza, Spadlá z nebe, synanceia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S bázní nebylo by tolik básní
a tahleta báseň milá, ta mě vážně pobavila.

25.02.2012 21:15:16 | synanceia

Děkuji- trochu jsem ji ještě přibrousil a uložil do sbírky:
"Básně bez bázně a vášně, vážně i nevážně" Dobrou!

25.02.2012 21:24:46 | RU 82

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí