Kde jsi lásko moje?

Kde jsi lásko moje?

Anotace: Báseň z 5.4.2010.V mém životě je to stále o lásce.Buď jí mám a jsem štastný.A když jí nemám,tak jí hledám a po ní toužím.Nebo jsem právě o ní přišel a kvůli ní se trápim a soužím.Tady to vypadá že jsem jí asi neměl.

Kde jsi lásko moje?Kde jsi?
Aby jsi zahnala moje hoře a stesky?
Kde je tvá horká,hebká dlaň.
Chtěl bych se jí dotýkat,
ale zůstal jsem tu sám.
Teplo tvého těla cítit bych chtěl
od večera do rána a pak ještě celý den.
Dlaněma chtěl bych nabírat tvojí něhu
a to tak až by se mi se mi nedostávalo dechu.
Vodit se s tebou za ruku.To bych chtěl,
to bych mohl dělat celý den.
Chtěl bych se s tebou courat přírodou divokou
a pozorovat zvířenu všelikou.
Chtěl bych se dotýkat tvojí kůže
a dát ti nějakou květinu.Třeba růže.
Procházet se navečer kolem rybníku
za strašného žabího křiku.
Chodit po lesních pěšinkách
a potom si na mezi odpočinout na našich sedinkách.
Vést nekonečné hovory
o tom,co koho bolí a co nebolí.
Mluvit o tom co kdo má rád,
že já tebe a ty mě
a že se stane jen to co má se stát.
Autor Romeo3769, 26.02.2012
Přečteno 616x
Tipy 1
Poslední tipující: básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

věřím na osud,co má se stát stane se...

26.02.2012 22:24:21 | básněnka

Ani jinak to být nemůže.

27.02.2012 00:10:56 | Romeo3769

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí