Dům z karet

Dům z karet

Anotace: další písničková...:)

Sbírka: Věci, co neříkám

Z karet postavím dům,
z pavučin upletu sítě,
dám volný průchod svým snům,
prý, že jsem ještě dítě.

Mávnu kouzelnou hůlkou,
všechno se v lepší promění,
když celek stane se jen půlkou,
mý srdce nic už nezmění - nezmění.

Ptám se proč, zázraky se nedějí,
ptám se proč, když svět je plnej nadějí,.
Ptám se proč, nejsem jenom princezna,
bezstarostná a líbezná,
život je zlej.

Z karet postavím dům,
z pavučin upletu sítě,
dám volný průchod svým snům,
prý, že jsem ještě dítě.

Dům z karet se mi rozboří,
vůbec nemám strach,
že mý srdce láskou zahoří,
sny se obrátí v prach - v pouhý prach.

Ptám se proč zázraky se nedějí,
ptám se proč, když svět je plnej nadějí.
ptám se proč, nejsem jenom princezna,
bezstarostná a líbezná,
život je zlej.
Autor Kristýnka15, 27.02.2012
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí