ÓDA NA KNEDLÍK

ÓDA NA KNEDLÍK

Anotace: Vše se dá zpeněžit i zrýmovat

Nejen láskou jsme až diví
člověk i knedlíkem se živí
Leccos není jak bylo dřív
Nevím zda je dneska líp

Jednodušší zpracování
knedlík i tak chutnější
Příloha pak je vedlejší
Za chvíli už není k mání

Vaření když nastane čas
k vyndávání knedlíků zas
zve signálních hodin hlas

Knedlík chlouba kuchaře
ať se vaří ve vodě i v páře
doma v hospodě či na faře

Volání nás strávníků
„Kuchaři ty odborníku
za kvalitu přes sto díků“

Knedlíky už nikdo nevaří
vařením jen čas nemaří
Kdo chce posílit biceps
ať napíše si o recep(t)s

Nejste přece hubení ani tlustí
i když postava z řady dost ční
Jen nemáte rozměr konfekční
Autor RU 82, 27.02.2012
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí