Můj vysněný svět

Můj vysněný svět

Anotace: jaký by byl můj vysněný svět?...

Miluji ten svět plný pohody,
volnost a krásu,
život plný náhody,
nebe plné jasu.

Mám ráda smích, úsměv a štěstí,
když zrovna od života nedostanu pěstí.

Přátelství je velká moc,
nezradí, když prosíš o pomoc.

Láska zahřeje, potěší i ubíjí,
v životě je často naděje,
která nabíjí.

Miluji úsměv v lidské tváři,
hezká slova, a když slunce zapadá,
jak bílá růže na polštáři,
a mít život za pána.

Nemusím být princezna spanilá,
abych prince poznala,
ale aspoň láskou opilá,
kdybych se Tě napila.

Miluji svět, který nemá tolik záporů,
který nemá černé skvrny,
život, bez žádných odporů,
a růže, které nemají trny.

Svět bez lásky, bez přátelství by nebyl poklad,
ale jen černá nit,
a já bez těchto lidí nehci být...
Autor Aangela, 07.01.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžko říct, jak to na mě působí, ale je to pravdivý a bohužel něco, co jsem od Tebe čekal, proto jsem se sám rozhodnul jak rozhodnul ...

11.01.2007 21:15:00 | spicer

moc pekna..jen tak daaal :)

07.01.2007 15:17:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí