O dušičkách (a duších)

O dušičkách (a duších)

Anotace: ...

*

*

A vymlčíme, co nedopovězeno

Nedopalky slov a vět,
vše, co dlužni jsme si
- já tobě a ty mně -
promlčíme do poslední hlásky,
až nezbude nic než bleděmodré ticho
Na tvém hrobě pak
rozsvítím světlo smíření
a věz, že líto, líto mi je ...

Není pravda,
že čas všechno zhojí

*

*
Autor Jana M., 27.02.2012
Přečteno 569x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., CULIKATÁ, synanceia, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám ráda tvé básně,jsou hluboké a lidské

ST

27.02.2012 20:13:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí