kočičí

kočičí

Anotace: mňau

Válí se kočka na gauči
ocas jí do stran kmitá
Pohladit jí si netroufám
ostré má drápy je hbitá

Tůhle mě sekla tůze
chtěl jsem jí mašli vzít
Čórla jí na mojí blůze
když jsem byl s bobem pít.

teď čtyři kapky krve
zdobí mou levou tvář
jaxem se leknul a cuknul
Cáklo i na kalendář

co ja s tou černou bestií
když předení mám tůze rád
studenou vodou jí orosím
A budu se jí smát.

co když se lekne zase mě sekne
a středem chodby odkráčí
asi se na ní pŕestanu zlobit
A pújdu sekat bodláčí

a zítra na procházce na levo v očku
budu tam periferně vyhlížet kočku
..žádná coura
pro kocoura..
mourovatá,lesklá zlatá
pohladím jí,vezmu domu
dám jí mlíčko do burbonu

to jí skolí
až se svalí
Nohy vzhůru
taxe kalí..po kočičim..způsobu
....................ze všech sedmi důvodů
Autor poeta, 27.02.2012
Přečteno 601x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Vítek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Docela by bylo zajímavé, co dělá Vítek aniž by nemyslel na milovaného bratra. Vladan z betaverze byl velmi podobně zamilován:)

29.02.2012 01:14:13 | Lilien

Tak to jsem vůbec nevěděl, ale v betaverzích mám ještě mezery...

13.04.2014 20:51:12 | poeta

Fajný výchlam :)bracha má kocury a je s nimi sranda.Prý ho léčí jak mu leží na hřbetě.Pěkně napsane.Dal sem supertip.

29.02.2012 01:09:28 | Vítek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí