ze zájmu

ze zájmu

Anotace: ..před..mět

Našel jsem předmět zájmu
nemám však k němu klíč
předmětem zájmu snad zvládnu
dostat se s myšlenkou pryč...
..myšlenka nesedí nelítá..
myšlenka trápí,myšlenka brání i spát..
myšlenka vnímá láká
myšlenka živí protiklad..
myšlenka umí ,potěší,myšlenka nosí šál..
myšlenka jediná je v procesí
myšlenku na myšlenku bych si přál..
předmétem zájmu není dluh v nájmu
je to dluh citový,
je to to prázdno někde vzadu
Jen slza občas napoví..
je to dluh vůči sobě samým
je to ta spokojenost bez štěstí
je to jen víra slibúm planým
a touha najít rozcestí..
..vydat se cestou nových sluncí
ve stínu jiných paprsků
další verš už mě nenapadá
asi si zajdu na zmrzku...
Autor poeta, 27.02.2012
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí