Jsem jiná

Jsem jiná

Anotace: Už mám dost toho jak mne všichni soudí...má odpověď na vaše slova!

Chceš -li býti výstřední
Radši se hned ztrať
Nebudeš – li ordinérní
Nechceme tě znát.

Když zapadáš do škatulek
Svět je vždycky milejší
Proč vyčníváš z rovné řády
Myslíš, že jsi nejlepší?

Jsem odsouzená bez soudu
A nemám možnost hájit se
Chodím po světě beze studu
A nemám v úmyslu změnit se

Jen protože vy soudíte
Má se člověk měnit
Vy se ve světě ztratíte
A my jiní budem zářit

A až budu své memoáry psát
Tak poděkuji každému z vás
Za tu sílu co jste mi dali
V těch dobách, když jste mou odlišnost odsuzovali
Autor Anye, 27.02.2012
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, jima, Spadlá z nebe, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle hesla - žij a nech žít :-))

29.02.2012 12:21:47 | jima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí