Lidský tester

Lidský tester

Anotace: ... čas běží rychle sci-fi začíná ... to není smyšlenka, to není vidina ...

Vesmírným Odysseám už odzvonilo!
Venku je nádherně, všude bílo,
sníh polétává vzduchem
jak velbloud jehly uchem.
Já raděj velblouda v karavaně
a ke spouštění zase saně.
Jednotky SS vynalezly nové zbraně.
Říkám jim zbraně biologické,
testujou je na lidech, je to logické?
Člověk je pro ně bio-masa,
tohleto není správná trasa,
pro ně je záhuba a pro vzorky je spása!!!

Říkám si, moji bratři milí,
tihleti voli by i Krista v kyselině rozpustili.
Američan, Rus i Číňan při testování také blili
a ostatní pokusní králíci o čas závodili.
Venku je podzim, jabka shnily.
Archa úmluvy je také fuč,
jen klidně breč, jen klidně kňuč.
Žid, Taoista a Hind, stejně jako v Mohhameda věřící
dnes klidně kráčí nevědomky ulicí
a zítra možná i on bude bio-masou,
jeho tělo se stane trýzní a duše prochází se Lhásou.
S testujícím na elektrické křeslo či na soud?
Autor Inge, 28.02.2012
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí