Modrou se sponou

Modrou se sponou

Anotace: snad něco tu zbude...

Dejte mi modrou,

prsím tu vpravo,

ještě víc...

ano, to je ona.

 

Patří k ní také ta krásná

velká modrá spona?

Vždy jsem chtěl

doma modrou mít

se sponou obrovskou v posteli

probudit se...a začít snít.

 

Mám ji ve svých rukou,

ale je pozdě...už mě nezachrání.

Jsem zakletý...

hluboko ve stráni.

 

Vemte si mě krkavci,

nenechejte ze mě nic,

svět nezměním...

Snad pomůžu Vám víc...tím,

že najdou tu mou modrou

s velkou sponou...

schovanou v životě...za oponou.

 

 

Autor greenus, 28.02.2012
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí