Cesty

Cesty

Anotace: ...

Cesty si klekly mezi stromy
vody si klekly k cestám
aby podaly jim ruce
do sebe aby polkly vzduch
a zas ho párou vypustily
v rytmu requiem
jak vlna moře
co dostihnout se snaží věčný odraz komety
co míří v zapomnění
jak sokol střídající obzory
jak prach zmáčené duše
co se nad ránem z lidské kůže vysvlékla
Autor Martin Kredba, 28.02.2012
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, annie, protivyl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se mi líbí

29.02.2012 09:10:01 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí