ZVERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 13

ZVERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 13

Anotace: Vážně nevážně

Obavy
Tvé zarputilé mlčení
zdá se dosti podivným
Způsobeno násilím
nebo jen pudem tvým
Teď odpovědi tvojí
v cestě nic nestojí

Nerozhodnost
Nevím co s tím
Co mohu, nemohu
a smím?
Je mi až do breku
Musím překročit
svůj stín!

Modlitba mužů
Ženy jen oblé
nebo i oblejší
k tomu chléb vezdejší
dej nám dnes ó Pane
Ostatní bude vedlejší
Hlad, vášně ukonejší
Uvidíš, co se pak stane
Autor RU 82, 28.02.2012
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí