VILA JAKO NEVĚSTINEC !?

VILA JAKO NEVĚSTINEC !?

Anotace: Co všechno je možné

Časté žerty z blahobytu
pro atraktivitu domů bytu
Těžko na rozum má patent
soused zbohatlík - prý impotent

Mnohému opovržení teď čelí
červená lampa svítí v průčelí
I když je to jen z pouhé recese
nic se nekoná ani mu to nenese

Jen auta luxusních značek
z předpokládaných důvodu
nenápadně zastavují u domu

Co kdyby přece za pár kaček
byly k dispozici radovánky
podle světélkující známky

Zatím stav klamání ho baví
jak dlouho ani on sám neví
Plyne z toho i nějaké poučení
Lidská blbost stav bez omezení
Autor RU 82, 29.02.2012
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí