Město andělů

Město andělů

Anotace: Zatracení

Do města andělů
vkrádám se tiše a pomalu.
Slzy,slané kapky mrtvé vody,
po tváři mé stékají.
V srdci bolest v duši žal,
marně se bráním všem těm vzpomínkám.

Já smrtelnice mezi anděly,
kteří ztratily svatozář.
V zatracení žijí obyvatelé tohoto města.
Avšak ven nevede žádná cesta.
Místo vody,krev teče proudem,
místo zahrad, krásným hřbitovem se projdem.
Zde i barvy přestávají dávat smysl,
temnota,smutek,zloba a nenávist,
okrádají naši mysl.

Do města andělů,
vkrádám se tiše a pomalu.
Na zemi leží jak kapky deště
rubíny,tak krásné,tak křehké.
Andělské slzy,sbírám do mých rukou,
šeptám si
vždyť andělé jen tak nepláčou.

Do města andělů
vkrádám se tiše a pomalu...
Autor Vanssilka, 01.03.2012
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí