Jediná

Jediná

Anotace: ...

Zrozena z lásky
Zrozena z víry
Krvavý vlásky
na kůži bílý.

Čistá jak žádná
chytí tvou duši.
Milenka chladná
srdce tvé vzruší.

Jednou jí ochutnáš
pak piješ do dna.
Jinou už nehledáš
není tě hodna.

Tančíš s ní bezděky
taneček v kanadách.
Není to na věky
než skončíš na márách.
Autor Melfëa, 01.03.2012
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí