ZAMYSLI SE UŽ PŘECE, ČLOVĚČE

ZAMYSLI SE UŽ PŘECE, ČLOVĚČE

Anotace: Myšlení nebolí, ale zdržuje

Zamysli se
už přece
člověče
Srdce bije
jako o závod
zdraví jsme
snad dost

Někdo až moc
Každá nemoc
nezvaný host
Dlouhověkost
nemá návod

Kdo chce žít
mnohé přežít
Střídmý musí být
nejen stále snít
něco také chtít
pracovat a věřit

Že vůle tvá tě
nejen uzdravuje
láskou k jiným
mír v tobě žije
Snadné je tak žít
Autor RU 82, 01.03.2012
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí