ZVERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 13

ZVERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 13

Anotace: Zase vážně nevážně

Když jedeš na kole
zdravím ke zdaru
uprostřed obce
a ještě s kopce
cestou k radaru
cyklisto, ty vole
překročíš rychlost
pokuta, máš zlost

Až čas zazvoní
práskni do koní
Nikdo tě nehoní
Při tvé známé píli
neváhej ani chvíli
Než tě opustí síly
dávno budeš v cíli

Upřímnost ti neschází
Přivádíš se do nesnází
když ze strážní budky
pozoruješ jen baletky
Chybí čas na skutky
Autor RU 82, 02.03.2012
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí